Calitatea superioară, respectarea termenelor de livrare și posibilitatea adaptării la cele mai noi concepte de mobilier sunt atuurile Brico Wood Trade.

Pentru a-și putea menține standardele calitative înalte și o capacitate de producție extinsă,  compania investește permanent în echipamente hi- tech și mașini de prelucrare, aducînd tehnologii noi și  semnând parteneriate cu alte companii pentru servicii conexe. 

Compania deține 3 ateliere de producție, la București, la Craiova și la Pitești, putând astfel asigura prelucrarea comenzilor într-un timp scurt și livrarea în arealul targetat cu costuri minime.

Serviciile de debitare, găurire, frezare, căntuire sunt asigurate de echipe de specialiști, personalul angajat beneficiind de traning permanent și suport logistic din partea departamentului administrativ.

Un alt element cheie în menținerea în topul serviciilor în producția de mobilier dedicat locuințelor și companiilor este utilizarea de materiale și accesorii de o calitate superioară, provenite de la cei mai mari furnizori în domeniul mobilei:  Kastamonu, Yildiz, Boyut, Hafele, etc.

Punem astfel pune la dispoziția clienților noștrii, direct din stoc, peste 1000 de modele și culori de pal melaminat / mdf melaminat / mdf-hg matblaturi de diferite dimensiuni și texturi; canturi în toate dimensiunile și accesorii de feronerie.