Brico Wood Trade

Am început activitatea în anul 2014, cu scopul de a oferii pe lîngă o gamă variată de decoruri din Pal și MDF, blaturi și feronerie, toate de o caliatate superioară; și servicii de prelucrare de înaltă precizie: debitare, căntuire, găurire, ...

Datorită extinderii paletei de clienți la nivel național, încă din anul 2018 am deschis un centru regional cu Showroom si punct de producție în Craiova iar în 2021 la am deschis și la București un centru regional - Showroom si punct de producție. Astfel rețeaua de distribuție Brico Wood Trade deservește peste 15 județe iar parcul auto a fost împarțit pe cele 3 centre regionale pentru a facilita distribuirea produselor în întreg arealul vizat rapid și în costuri optime.

Diferența pe care Brio Wood Trade o aduce în piață se reflectă în calitatea superioară si promptitudinea cu care sunt prestate comenzile și livrate către parteneri, asigurate și prin gama variată de produse aflate pe stoc - peste 1000 de modele și culori de pal melaminat / mdf melaminat / mdf-hg mat; blaturi de diferite dimensiuni și texturi; canturi în toate dimensiunile și accesorii de feronerie.

Reperele comercializate de Brico Wood Trade sunt produse de unii dintre cei mai mari furnizori din piață, iar calitatea acestora este certificată de către producători prin certificate de calitate și fișe de produs.

Garanția calității

Calitatea serviciilor prestate de Brico Wood Trade este asigurată prin respectarea procedurilor stricte de lucru implementate prin Certificarea ISO 9001 ,  prin utilizarea tehnologii de ultimă generație și echipamente de producție noi ce respectă cele mai exigente solicitări  - Industry 4.0.

Secțiile de producție dețin facilități pentru o capacitate mare de prelucrare  iar echipele de tehnicieni ce asigură aceste secții sunt formate din specialiști ce beneficiază de traninguri permanente în utilizarea noilor tehnologii și prelucrarea noilor materiale disponibile în piață.

Echipa Brico Wood Trade este formată din peste 50 de angajați împărțiți în cele 3 puncte de lucru.

  • în Showroom și online puteți lua contact cu consultanții noștrii,
  • în producție avem echipele de tehnicieni care lucrază
  • în distribuție șoferi profesioniști care asigură livrări prompte
  • în back - end personalul împlicat în administrare și contabilitate